Selim’in AK PARTİ AŞK’ı

Selim’in AK PARTİ AŞK’ı

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan seçim çalışmaları nedeniyle Kars Merkez, İlçe ve köylerde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek, not aldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

13 yıllık AK Parti iktidarlığı döneminde Kars’ta birçok yatırımlar yapıldığını belirten AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini getirmek için çalışmalarımız gece-gündüz sürüyor. Biz Kars sevdalısı olarak her zaman Kars’a ve Karslılara hizmet etmek için buradayız. Ziyaret ederek görüştüğümüz vatandaşlarımızın hizmetlerden memnun olduklarını görüyoruz.” Dedi.

Selim İlçesini ziyaret eden Arslan, vatandaşların talep ve isteklerini not aldığı bloknot kağıtları objektiflere yansıdı. Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Arslan, “Bizden önceki hükümetler Kars’ın ve Karslıların sorunlarını çözmemişler. Biz 13 yıldır yapılmayanları yapıyoruz ancak henüz tam anlamında bitmiş durumda değil. Bizim eksik gördüklerimizin haricinde vatandaşlarımızın da bizlerden talepleri bulunuyor. Talepler çok olduğu için bu talepleri ve istekleri unutmamak veya gözden kaçırmamak, vatandaşlarımızın talep ve önerilerine ilişkin notlarımızı alarak çözüm  noktasında girişimlerde bulunarak, kalıcı çözümler üretmektir.” şeklinde konuştu.

Arslan’ı büyük sevgi ve kalabalığın karşıladığı Selim İlçesi’nde bir vatandaşın ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan baskılı tişört giydiği gözlendi. 

selim’in-ak-parti-ask’i!-(1).jpg

selim’in-ak-parti-ask’i!-(4).jpg

selim’in-ak-parti-ask’i!-(5).jpgselim’in-ak-parti-ask’i!-(2).jpgselim’in-ak-parti-ask’i!-(3).jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler