Semerkand Vakfı ile Beşir Derneği’nden Eğitime Destek

Semerkand Vakfı ile Beşir Derneği’nden Eğitime Destek

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Semerkand Vakfı ile Beşir Derneği, ihtiyaçlı öğrencilere ayakkabı ve kitap yardımında bulunuldu.

Her ay düzenli olarak toplumun ihtiyaçlı kesimlerine çeşitli yardımlarda bulunan Semerkand Vakfı ile Beşiri Derneği, bu defa okullarda eğitim gören ihtiyaçlı öğrencileri unutmadı. Kent merkezinde farklı İlköğretim okullarında okuyan yaklaşık 100 öğrenciye ayakkabı ve kitap yardımında bulunuldu.

Sarıkamış Semerkand Vakıf Başkanı Özkan Gündüz, yaptığı açıklamada Vakıf ve Dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra eğitim alanında da yardım çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Bilgili, saygılı ve faydalı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Beşir Derneği ile birlikte ‘Eğitime destek Projesi’ kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gündüz, “İslam’ın ilk emri oku’dur. Bu amaçla eğitime yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza eğitim alanında her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler