Şentürk Tepebaş'tan Basın Açıklaması!

Şentürk Tepebaş'tan Basın Açıklaması!

Şentürk TEPEBAŞ, Basın kuruluşları ve kamuoyuna duyuru niteliğinde basın açıklaması yaptı.

Basın kuruluşları ve kamuoyuna duyurulur. Ben Şentürk TEPEBAŞ. Milliyetçi Hareket Partisi üyesi ve üst kurul delegesiyim. Mensubu bulunduğum ülkücü hareketten ve Milliyetçi Hareket Partili olmanın herzaman gururunu yaşadım. Partim ve ilimiz için üzerime düşen sorumluluktan hiç bir zaman kaçınmadım. Uzun yıllar davam ve partim için cezaevlerinde yattım. İlimizin gelişmesi için maddi ve manevi yatırımlarda bulundum. 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin Kars Belediyesini alması bütün ülkücülerde olduğu gibi şahsımı da gururlandırmıştır.

Son zamanlarda şahsım adına kamuoyunda bir algı oluşturulmuştur. Benim bilgim dışında kars Belediyesi’nde ismin fütursuzca kullanılmaktadır. Çıkarılan dedikodu ve yapılan yalan haberlerden şahsım ve ailemin hiç bir alakası yoktur. Orası bir kamu kuruluşudur. Bir belediye başkanı idari kadrosu ve yöneticileri bulunmaktadır. Kanun ve yasalarla yönetilmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi üstlenmiş olduğu tarihi misyon ve ülkenin bekası sorumluluğunun gereklerini yerine getiren milletçi hareket partisinin kurumsal kimliğini yıpratmaya yönelik olan bu dedikodular tamamen asılsızdır.

Bu asılsız dedikodular ne beni davama hizmet etmekten nede ilimize yatırım yapmaktan beni alıkoyamaz. Milliyetçi Hareket Partisinin Türk milletinin bekası için almış olduğu inisiyatiften rahatsız olanlar şahsımın ismini kullanarak kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmaktadır.

Bizler Türk milliyetçileri olarak Kars Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerin daha iyi olabilmesi için sayın belediye başkanımızın arkasında ve her daim yanındayız. Belediyemiz dil din ırk ayrımı yapmadan herkese eşit şekilde hizmetlerini yapmaktadır.

Hakkımda kamuoyunda oluşturulan algıyı iddia edenler iddalarını ispatlamakla mükelleftirler. İspatlamayan şerefsizdir.

Kars kamuoyuna duyurulur.

Şentürk TEPEBAŞ

senturk-tepebastan-basin-aciklamasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler