Serhat İlleri Dubai’de Tanıtıldı

Serhat İlleri Dubai’de Tanıtıldı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Birleşik Arap Emirlikleri'nin dünyaca ünlü kenti Dubai'de düzenlenen Arabian Travel Market Uluslararası Turizm Fuarı'na katılarak Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin tanıtımını yaptı.

Serhat İlleri Dubai’de Tanıtıldı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Birleşik Arap Emirlikleri’nin dünyaca ünlü kenti Dubai’de düzenlenen Arabian Travel Market Uluslararası Turizm Fuarı’na katılarak Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin tanıtımını yaptı.

Özellikle son yıllarda uluslararası turizm camiasının büyük ilgi gösterdiği ve çok sayıda ülkeden katılımın sağlandığı Dubai Arabian Travel Market Uluslararası Turizm Fuarı, 5-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında Dubai’deki Dünya Ticaret Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Fuarda Serhat Kalkınma Ajansı stand açarak TRA2 Bölgesini tanıtırken; Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Kars Valisi Eyüp Tepe, Yönetim Kurulu üyeleri Ardahan Seyfettin Azizoğlu ve Iğdır Valisi Davut Haner açılış gününde fuar alanını ve SERKA standını ziyaret etti. 4 gün süren fuarda, SERKA personeli Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerine ait Arapça ve İngilizce hazırlanan 1600 adet il tanıtım broşürü ile TRA2 bölgesinin turizm haritasını dağıttı. Fuara katılanlar özellikle Ani Antik Kenti, Ağrı Dağı, Sarıkamış Kayak Merkezi ve İshak Paşa Sarayı’na büyük ilgi gösterdi. Bölgedeki tur operatörleriyle bağlantı kurmak istediklerini belirten Dubai’deki seyahat acenteleri Serhat bölgesine tur düzenlemek istediklerini belirttiler.  Türkiye’nin büyükelçilik ve ataşelik görevlileriyle de görüşen SERKA personeli ayrıca çeşitli ülkelerden tur operatörleri, seyahat acentelerinin temsilcileri, otel sahipleri, organizasyon şirketlerinden 260 kişiyle görüşerek Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin tanıtımını yaptı ve bölgenin olanaklarını ve turizmdeki önemini aktardı.  kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler