SERKA 40’ıncı toplantısını yaptı

SERKA 40’ıncı toplantısını yaptı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)'nın 40'ıncı Yönetim Kurulu toplantısı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Cıbıltepe Kayak Merkezindeki bir otelde yapıldı.

SERKA 40’ıncı toplantısını yaptı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nın 40’ıncı Yönetim Kurulu toplantısı Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Cıbıltepe Kayak Merkezindeki bir otelde yapıldı.

SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kars Valisi Günay Özdemir, Iğdır Valisi Doğan Haner, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, ,Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu ve dört ilin Genel Meclis Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.

SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, 2015 yılında uygulanacak projeler hakkında bilgi vererek, SERKA’nın 2015 yılında toplam 13,8 milyon TL hibe desteği vereceğini açıkladı. Hibenin 8,8 milyonluk kısmının sosyal kalkınmaya aktarılacağını kaydetti.

Toplantı, 2015 yılının Mali Destek Programları ile dört ilde uygulanacak olan güdümlü projeler ile devam eden projelerin görüşülmesiyle sona erdi. Volkan Karabağ / karsmanset.com

serka-40'inci-toplantisini-yapti-(1).jpg

serka-40'inci-toplantisini-yapti-(2).jpg

serka-40'inci-toplantisini-yapti-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler