SERKA Kağızman’da Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

SERKA Kağızman’da Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA) 2015 yılı Mali Destek Programlarıyla ilgili bilgilendirme toplantıları 4 il ve ilçe merkezlerinde Yapılmasına devam ediliyor.

SERKA Kağızman’da Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 2015 yılı Mali Destek Programlarıyla ilgili bilgilendirme toplantıları 4 il ve ilçe merkezlerinde Yapılmasına devam ediliyor. Kars İlçeleri toplantısı bu günde Kağızman Halk Eğitim Merkezinde Yapıldı.

 Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı’da faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 2015 yılı Mali Destek Programları bilgilendirme toplantıları Yapmağa devam ediyor. Bu yıl içerisinde 13,8 milyon TL hibe desteği verecek olan SERKA, uzmanları,Barış Ayhan ve Mehmet Su Bu gün Kağızman Halk Eğitim Merkezinde.   İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-5, Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı ile Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantıya Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül,Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz,Kağızman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Çapan,kamu kurum müdürleri çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler