SERKA Standına Moskova'da Büyük İlgi!

SERKA Standına Moskova'da Büyük İlgi!

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen ve 76 ülkeden bin 300 turizm şirketi ve tur operatörünün katıldığı 19.Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılarak Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin turizm potansiyelini ta

SERKA Standına Moskova'da Büyük İlgi!

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 76 ülkeden bin 300 turizm şirketi ve tur operatörünün katıldığı 19.Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin turizm potansiyelini tanıttı.

Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Moskova Krokus Fuar alanında yapıldı. 17-20 Eylül tarihleri arasında yapılan ve 76 ülkeden yaklaşık bin 300 turizm şirketi ile tur operatörünün stant açtığı fuara Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerini temsilen Serhat Kalkınma Ajansı katıldı. Moskova Kültür ve Tanıtma Müşavirliği tarafından açılan Türkiye standında SERKA uzmanları Serhat illerinin kış turizmi potansiyelini tanıttı. Ülkelerin otel, seyahat acentesi, havayolu şirketleri ile tur operatörlerinin ziyaret ettiği fuarda SERKA standı ilgi odağı oldu. Ziyaretçiler özellikle Sarıkamış, Ani Antik Kenti ve Ağrı Dağı’na büyük ilgi gösterdi.Fuar boyunca Rusya’da faaliyet gösteren Coral, Pegas, Intourist Thomas Cook, Tez Tour, Danko gibi tur operatörleri ile görüşmeler yapan SERKA uzmanları, Rus Türk İşadamları Birliği (RTİB), Rus Türk İşadamları Derneği (RUTİD), Rusya Küçük ve Orta Boy İşletmeleri Geliştirme Ajansı (SIORA), Türkiye’nin Moskova Turizm ve Tanıtma Müşavirliği ve Türk Hava Yolları Moskova temsilciliklerini ziyaret ederek Serhat bölgesinin turizm ve yatırım potansiyelleri hakkında bilgi verdi. Fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan da standı ziyaret ederek SERKA uzmanlarından Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’taki turizm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler