SERKA, TÜRSAB’la İşbirliği Protokolü İmzaladı

SERKA, TÜRSAB’la İşbirliği Protokolü İmzaladı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) faaliyet yürüttüğü illerin turizm kapasitelerinin arttırmak amacıyla Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı, bölge illerinin turizm kapasitelerinin arttırılması için TÜRSAB’la işbirliği protokolü imzaladı.

TÜRSAB’ın İstanbul’daki genel merkez binasında gerçekleştirilen toplantıya SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve kurumların çalışanları katıldı. Serhat illerinin turizmini canlandıracak olan işbirliği protokolü kapsamında yeni turistik destinasyonlar belirlenecek ve seyahat acentelerinin bölgeye tur programları düzenlemeleri sağlanacak. Bölgenin sosyo-ekonomik kalkınmasına önemli katkı sunması beklenen işbirliği protokolünü SERKA Genel Sekreteri Kapu ile TÜRSAB Başkanı Ulusoy imzaladı. Protokol kapsamında bir yıla yayılan bir program çerçevesinde iki kurum çalışanlarından oluşan çalışma grubu oluşturuldu. İşbirliği protokolü ile bölge illerinin sahip olduğu turizm potansiyelinin tanıtılması hedefleniyor.

serka,-tursab’la-isbirligi-protokolu-imzaladi-(1).jpgserka,-tursab’la-isbirligi-protokolu-imzaladi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler