SERKA’dan kamu kurumlarına altyapı desteği

SERKA’dan kamu kurumlarına altyapı desteği

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik olarak bu yıl beşincisini açtığı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tacettin DURMUŞ

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, mahalli idareler ile mahalli idare birliklerine yönelik çıktığı proje teklif çağrısı için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ajansın Kars’taki hizmet binasında düzenlenen toplantıya SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven ile kent merkezi ve ilçelerdeki kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

SERKA Program Yönetim Birimi uzmanlarından Çağrı Esatoğlu, 2019 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-5’in amaç ve öncelikleri, toplam program bütçesi, proje limit ve süreleri, uygun başvuru sahipleri, örnek projeler ve başvuru işlemleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Öte yandan, Ajans tarafından potansiyel yararlanıcılara 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta proje yazma eğitimi verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler