Settar Kaya'dan Ayhan Bilgen'e : "Bu ne yaman gaf  böyle!..."

Settar Kaya'dan Ayhan Bilgen'e : "Bu ne yaman gaf böyle!..."

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, dün HDP'nin ikinci seçim bürosunun açılışında HDP Kars Belediye Eş Başkan Adayı Ayhan Bilgen'in yaptığı konuşmasına cevap verdi.

Settar Kaya sosyal medya hesabı üzerinden, Ayhan Bilgen’nin Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmasında büyük bir “gaf” yaptığını yazdı.

İşte Settar Kaya’nın “BU NE YAMAN GAF BÖYLE!..” açıklaması

HDP Milletvekili ve Kars Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen bugün demiş ki;

“HDP Kars’ı alırsa bilmem Ermenistan ile falanca ilişkiye girecekmişiz’ biz buradayız arkadaşlar. 3 yıldır ben milletvekiliyim, bu parti burada on yıllar ağır bedeller ödeyerek siyaset yapıyor. Iğdır Belediyesi yıllardır bizde. Ermenistan sınırında onlar var, biz Ermenistan sınırında değiliz. Önce bir haritaya bakın. Bu ülkeyi çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, vatan millet edebiyatı yapıyorsunuz ama haritada hangi şehir nerededir? Kars’ın komşuları hangileridir? Daha bunu bilmiyorsunuz.”

Yapmayın Ayhan Bey; Akyaka ilçemizde bulunan Doğu Kapı hangi ülkeye açılıyor? Merkeze bağlı Anı Antik Kenti’nin karşısı, keza Digor Halıkışla'nın karşı yakası Ermenistan değil mi? Kars'ın Ermenistan ile yaklaşık 200 km'lik sınırı var. Şaşırdım doğrusu…

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler