SEYDER Susuz'da Evin'i Ziyaret Etti!

SEYDER Susuz'da Evin'i Ziyaret Etti!

Kars'ın Susuz ilçesinde Susuz Eğitimi Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEYDER) Başkanı Tamer Mahmutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Susuz Kaymakamı Musa Evin'i makamında ziyaret etti.

SEYDER Susuz'da Evin'i Ziyaret Etti!            

Kars’ın Susuz ilçesinde Susuz Eğitimi Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEYDER) Başkanı Tamer Mahmutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Susuz Kaymakamı Musa Evin’i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Tamer Mahmutoğlu, derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Musa Evin’e  bilgi verdi. Mahmutoğlu, maddi  imkansızlıklar sebebiyle dershaneye gidemeyen öğrencileri,köylerinden  servislerimizle ilçemizde faaliyet gösteren okuma salonuna getirerek sınavlara hazırlanmalarını sağlıyoruz.Dernek olarak ilçedeki  eğitim seviyesinin yükseltilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Mahmutoğlu, “Geçen yıl 10 köyden öğrenci, hafta sonu okuma salonumuza gelip SBS’ye hazırlanıyordu. Bu senede bütün köylerimizden öğrenci taşımak istiyoruz ancak servis temin etmekte zorluk çekiyoruz. Okuma salonumuzda sadece sınavlara hazırlık kursları değil hafta içi de derslerden sonra öğrencilere etüt ve test çözme programları uygulanmaktadır.” dedi.

Kaymakam Evin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Meslek itibariyle takip ettğimiz çok şey var ama milli eğitim hepsinin başında gelir. Çocukların ahlaklı, toplumumuzun değerlerini bilen,vatansever insanlar olarak yetişmesi için çalışıyoruz.Sivil toplum kuruluşlarından gelen bütün teklifleri değerlendiriyor ve önemsiyorum.Bütün tekliflere açığım.ülkemize iyi bir insan iyi bir nesil yetiştirmek için desteğe hazırım.İlçede böyle bir derneğin faaliyet göstermesi bizi gururlandırır.İlçe kaymakamı olarak bakış açımız budur.Doküman ve eğitime yardım konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Fiziki şartlara takılmadan eğitim faaliyetlerinizi sürdürmelisiniz” diye konuştu.

SEYDER yönetim kurulu üyeleri kaymakam Evin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler