Sezgin Baran Korkmaz, Kars için bir sözünü daha yerine getirdi

Sezgin Baran Korkmaz, Kars için bir sözünü daha yerine getirdi

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın, 7 Nisan 2019 tarihinde gazetemize yaptığı açıklamada "Aynalı Köşkü Belediye'ye hibe edeceğim" açıklaması bugün gerçek oldu.

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Aynalı Köşk'ü muhteşem bir tiyatro salonuna dönüştürerek Kars halkına hediye etti.

Korkmaz sevincini sosyal medya hesabından karsmanset.com un SBK Holding'den Açıklama  başlıklı haberine anımsatarak, "Aynalı Köşk’ün tiyatro ve konferans salonu olarak Kars halkına yarından itibaren hizmet vermeye hazır olması tarifsiz bir mutluluk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın 7 Nisan 2019 tarihinde yaptığı açıklama şöyle;  "SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Sezgin Baran Korkmaz yapmış olduğu açıklamada; karsmanset.com haber sitesinde yayınlanan, Kars Belediyesine ait, İsmail Aytemiz Spor salonun ve Aynalı Köşk'ün, icradan satışları yapılacak haberlerinin, kendisini çok ama  çok üzdüğünü ve rahatsız ettiğini belirterek, Şirket Avukatlarının Pazartesi itibariyle Kars'a gelerek,gerekli işlemleri başlatarak, bu binaların,icradan satışları halinde, kendileri tarafından satın alınarak, tekrar satılamaz şerhi konularak, Kars Belediye Başkanlığına hibe edeceklerini belirtti. Korkmaz, ayrıca Kars'a büyük katkıları olan İsmail Aytemiz isminin, Spor salonunun üzerinde aynı şekilde yer alacağını da açıkladı."

sezgin-baran-korkmaz,-kars-icin-bir-sozunu-daha-yerine-getirdi,,.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler