Sigara Kaçakçıları Kars Polisinden Kaçamadı!

Sigara Kaçakçıları Kars Polisinden Kaçamadı!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılara karşı mücadelesi sürüyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2017 yılı içerisinde her türlü kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yürütülen çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında bugün (08.05.2017 tarihinde) yapılan yol kontrollerinde Iğdır-Kars Karayolunda seyir halinde olan 27XXXXX plakalı araçta yapılan aramalarda, farklı markalarda toplamda 3000 paket vergilendirilmemiş, gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Konu ile alakalı başlatılan adli süreçte araç sürücüsü 1 erkek şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere adli mercilerce serbest bırakıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." denildi.

sigara-kacakcilari-kars-polisinden-kacamadi!-(1).jpgsigara-kacakcilari-kars-polisinden-kacamadi!-(2).jpgsigara-kacakcilari-kars-polisinden-kacamadi!-(3).jpgsigara-kacakcilari-kars-polisinden-kacamadi!-(4).jpgsigara-kacakcilari-kars-polisinden-kacamadi!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler