SİMMDER'den Kars'ta ödül töreni!

SİMMDER'den Kars'ta ödül töreni!

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İstanbul Sancaktepe İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (SİMMDER) tarafından ödül töreni düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İstanbul Sancaktepe İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği tarafından yaklaşık 2 ay önce duyurusu yapılan “Umre" hediyeli yarışmanın ödül töreni bugün Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda yapıldı.

Kars Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, İl Müftüsü Mehmet Genç, ÖNDER Kars İl Başkanı Doğan Yıldız, SİMMDER Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Şimşek ve Muktedir Bozdağ, İmam Hatip Liseleri Müdürü Abdullah Aras, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda yarışmada dereceyen giren öğrencilere ödülleri verildi.

Toplamda 5 öğrenciye Umre, 10 öğrenciye İstanbul gezisi, 2 öğrenciye telefon ve 2 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

karsta-simmder-odul-toreni!-(2).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(3).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(4).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(5).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(6).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(7).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(8).jpgkarsta-simmder-odul-toreni!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler