Sınav sonucu açıklandı!

Sınav sonucu açıklandı!

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencilerinin girdikleri Cambridge (ESOL) sınavlarının sonuçları okul konferans salonunda öğrenci katılımıyla açıklandı.

Sınav sonucu açıklandı!

Cambridge (Esol) Sınavı Sertifika Töreni Yapıldı

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencilerinin girdikleri Cambridge (ESOL) sınavlarının sonuçları okul konferans salonunda öğrenci katılımıyla açıklandı. Sınava giren 71 öğrenciye Londra’daki Cambridge üniversitesinden gönderilen sertifikaları velileri tarafından verildi.

Okulun İngilizce Zümre Başkanı Emel Çağlayan:"Dünyada İngilizce Olimpiyatları olarak bilinen Cambridge sertifika sınavları 130 ülkede yapılmakta olup toplamda 3 milyon öğrencinin girdiği bu sınavlar okulumuzda da artık geleneksel şölene dönüştüğünü ve öğrencilerimizin gördükleri derslerle İngilizce seviyelerini Cambridge Üniversitesi tarafından da test edebildiklerini ve sertifika almalarını sağladıkları için emeği geçen tüm İngilizce öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim.  Ayrıca 7.Sınıf öğrencilerinden Ali Murat Alemdar, Zümra Buse Uyur  ve 6. Sınıf öğrencilerinden Semih Akyüz, Flyers  Sınavında Kars’ta 1. si  olmuşlardır.  Movers sınavında Emel Zehra Çakar1. , Starters sınavında ise Ceyda Keleş 1.liği elde etmiştir" dedi.

Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan ise bu yılın sonunda hedeflerinin en az 250 öğrencinin bu sınavlara girmesini arzu ettiklerini ve sınavın Kars’ta olması için çalışma başlattıklarını kaydetti. Akaslan, sınavda başarılı olan öğrencileri kutladı ve desteklerinden dolayı öğrenci velilerini ve okulun İngilizce öğretmenlerini tebrik etti. Tören derece yapan öğrencilere sertifika ve madalya verilerek tören sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler