Sincap Çocuk Tiyatrosu Kars’ta

Sincap Çocuk Tiyatrosu Kars’ta

Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Orman Genel Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu, Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Salonu'nda öğrencilerle buluşturuldu.

 

Miniklere orman, doğa ve çevre sevgisi kazandırmayı amaçlayan oyun, büyük bir heyecanla izlenirken, eğlencenin yanı sıra oyunlarla orman sevgisi mesajları da verildi. Katılan çocuklara Orman İşletme Müdürlüğü tarafından balon, şapka gibi hediyeler verilirken, ailelere ise fidan dağıtıldı.
 
 Gösteriyi, çocukların yanı sıra Kars Orman İşletme Müdürü ve işletme personeli de izledi. Tiyatro Oyunu öncesi müzik ve animasyonla coşan minikler, doyasıya eğlendi. Gösteri hakkında bilgi veren Orman İşletme Müdürü Murat Doğanay, "Çocukları mutlu etmek kurumumuzun içerisinde yer alan tüm personelleri mutlu etti. Burada çocukların mutlu olduğunu görmekle amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Sayın Valimiz Eyüp Tepe’nin isteği üzerine bugün Sincap Çocuk Tiyatrosu’nu çocuklarla buluşturduk ve hepsinin çok mutlu olduğunu gördük.” şeklinde konuştu.
 
Öğrencilerinin beğeni ile izlediği Orman Genel Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı. “ Her Ağaç Bir Yaşam” konulu tiyatro oyunu gösterimi sayesinde miniklerin hafızalarındaki ağaç sevgisi biraz daha pekişmiş oldu.kha

Önceki ve Sonraki Haberler