Sırtımızda Önlüğümüz, Elimizde Tebeşir Her Vakit Her Türlüğü Değişikliğe Hazırız!

Sırtımızda Önlüğümüz, Elimizde Tebeşir Her Vakit Her Türlüğü Değişikliğe Hazırız!

Kars Özel Final Temel Lisesi Kurucu Müdürü Aziz Yıldırım, gazetecilere değişen eğitim sistemi ile ilgili açıklama yaptı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Özel eğitimde sistemde köklü değişiklik oldu, dershanecilik bitti, Temel Liselere dönüş oldu. Final olarak hazır mısınız ? sorusu üzerine Kars Özel Final Temel Lisesi Kurucu Müdürü Aziz Yıldırım, “Bizler Final Eğitim Kurumları olarak uzun yıllar eğitimin içerisinde yer aldığımızdan dolayı her türlü değişikliğe hazırlıklıyız. Çünkü Türkiye’de zaten eğitim sık sık değişir bizlerde hem eğitim konusunda hem de değişiklikler konusunda tecrübeli olduğumuzdan dolayı sorun yaşamıyoruz.” dedi.

2015-2016 eğitim öğretim yılında neler umuyorsunuz? Final neler umuyor? Sorusu üzerine ise Yıldırım, “Tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi Kars’a, Karsımızın öğrencilerine en iyi eğitimi istikrarlı ve uzun yıllara dayalı ekip anlayışı ile hareket eden kadromuz ile bu hizmeti sürdüreceğiz. Nasıl ki geçmişte Türkiye birincilikleri ve Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine öğrenci gönderme başarısı gösteriysek Özel Temel Lisemiz ile bunu aynı şekilde sürdürmeyi düşünüyoruz. Kars halkı zaten bunu çok yakından biliyor ve bu yüzden bize olan güven ve destekleri daima güçlü ve canlı oldu. Bizde yine buna layık olacağız.” yanıtını verdi.

Peki okuyan öğrenciler çeşitli liselerden nakil olup temel liselere kaydolabilecekler. Ancak, lise mezunu öğrenciler üniversiteye nasıl hazırlanacak? Sorusuna ise Yıldırı şöyle cevap verdi:

“Onunla ilgili bakanlık yeni bir formül geliştirdi. Bu öğrencilerimizde ortada kalmayacak. Çünkü temel liseler bizde dahil hafta sonu (Cumartesi – Pazar) kayıt yaptırabilecekler.” 

sirtimizda-onlugumuz,-elimizde-tebesir--(1).jpgfinal.jpgsirtimizda-onlugumuz,-elimizde-tebesir--(2).jpgsirtimizda-onlugumuz,-elimizde-tebesir--(3).jpg

sirtimizda-onlugumuz,-elimizde-tebesir--(4)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler