Site Telekom geleneksel Ramazan sofrasında

Site Telekom geleneksel Ramazan sofrasında

Kars’ta faaliyet gösteren ve bünyesinde 130 kişiyi istihdam eden Site Telekom Çağrı Merkezi, geleneksel hale getirdiği iftar sofrasını bu yılda kurdu.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Bir otelde kutulan iftar programında Site Telekom’un yöneticileri ve çalışanları Ramazanın manevi hazzını birlikte yaşadı.

Emekli Müftü Yardımcısı Mustafa Özkesemen’in Kuranı Kerim tilaveti sunmasının ardından okunan ezan eşliğinde açılan iftarın ardından çağrı merkezi çalışanları çaylarını yudumlayarak iş ortamı dışında geç saatlere kadar sohbet etme imkanı buldu. Site Telekom yetkilileri çalışanlarıyla tıpkı bir aile ortamda Kars’ta hizmet vermenin mutluluğu birlikte yaşadıklarını ifade ettiler.

Düzenlen geleneksel iftar programına, Site Telekom Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Altun, Site Telekom Kars Lokasyonu Genel Koordinatörü Şahin Aydın, AK Parti Kars Eski İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve kurum yöneticileri ve çalışanlar katıldı. Site Telekom yetkilileri personelin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

site-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(1).jpgsite-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(2).jpgsite-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(3).jpgsite-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(4).jpgsite-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(5).jpgsite-telekom-geleneksel-ramazan-sofrasinda-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler