Sokağa çıkma yasağı Kars’ta başladı

Sokağa çıkma yasağı Kars’ta başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle dünyayı etkisi altına alana koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı başladı. Polis ekipleri denetimini sürdürürken temizlik işçileri çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ

İçişleri Bakanlığı genelgesi ve Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında gerçekleşen İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararlarına istinaden salgınından korunmak amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı Kars genelinde saat 20:00 itibariyle başladı.

Yasağın başlamasıyla birlikte Karslılar alınan karara riayet etti. Cadde ve sokakların boş kaldığı kentte polis ekipleri kurala riayet etmeyen vatandaşlara yönelik denetim yaptı. Sokağa çıkma izin belgesi olan vatandaşlar belgelerini polis ekiplerine gösterirken, belgesi olmayan vatandaşlara ise cezai işlem uygulandı.

Sokağa çıkma yasağı 22 Kasım 2020 Pazar günü saat 10:00’da sona erecek. Kısıtlamalardan; üretim, imalat ve tedarik zincirlerinde çalışanlar muaf tutuldu.

sokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(1).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(2).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(3).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(4).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(5).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(6).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(7).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(8).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(9).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(10).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(11).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(12).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(13).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(14).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(15).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(16).jpgsokaga-cikma-yasagi-kars’ta-basladi-(17).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler