Son görev kurumunda yapıldı!

Son görev kurumunda yapıldı!

Kars'ta dün saat: 13.30 sıralarında Arpaçay ilçesi Koçköy'ü yaylasında yol çalışması yapan müteahhit işçisi, grayder operatörü İlker İli (37), iş makinesindeki arızayı gidermek için uğraştığı sırada aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Son görev kurumunda yapıldı!

Kars'ta dün saat: 13.30 sıralarında Arpaçay ilçesi Koçköy'ü yaylasında yol çalışması yapan müteahhit işçisi, grayder operatörü İlker İli (37), iş makinesindeki arızayı gidermek için uğraştığı sırada aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk sahibi İli için bugün İl Özel İdaresi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Eyüp Özdemir de katıldı.

Yaşanan vahim olayın ardından dün ambulansla Kars Devlet Hastanesi'ne getirilen İli için bugün İl Özel İdaresi önünde tören yapıldı. Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döken İli'nin yakınları, törene katılan Vali Günay Özdemir'den olayın araştırılmasını ve ihmal varsa sorumlularının bulunmasını istediler. Konuyla ilgileneceğini söyleyen Vali Özdemir, ölene Allah'tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Merkez Çakmak köyü nüfusuna kayıtlı İlker İli, ilköğrenimini Çakmak köyünde, orta öğrenimini Gazi Kars, liseyi Alparslan Lisesi'nde tamamladıktan sonra 4 yıllık işletme mezunu olduktan sonra iş hayatına atıldı. Çevresinde sevilen, dürüst ve başarılı olarak bilinen İli, İl Özel İdaresinde müteahhit işçisi adı altında greyder operatörü olarak görevini sürdürüyordu.

İli için kurum binasında düzenlenen cenaze töreninde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey bir konuşma yaparak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ardından dualar edildi ve İli'nin cenazesi toprağa verilmek üzere Çakmak köyüne götürüldü.

Cenaze törenine Vali Günay Özdemir'in yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice,

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Özbey, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, personeller, köylüler ve yakınları katıldı. kha

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler