Son Rötuşlar Yapıldı!

Son Rötuşlar Yapıldı!

Partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşma yapacağı İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'ndaki son çalışmalar AK Parti Kars Milletvekilleri tarafından incelendi.

Son Rötuşlar Yapıldı!

Partisinin 5. Olağan İl Kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşma yapacağı İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’ndaki son çalışmalar AK Parti Kars Milletvekilleri tarafından incelendi.

Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, AK Parti Gençlik Kolları Tolgahan Reis ile birlikte salona giderek incelemelerde bulundular. Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerindeki İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nın girişine asılan Başbakan Davutoğlu’nun dev bez afişi, salon içerine donatılan bayraklar, afiş ve pankartlar incelendikten sonra konuşmanın yapılacağı platforma geçildi. burada da kürsü, ses sistemi ve diğer konulması gerekenler görüldü ve eksikliklerin olup olmadığı incelendi.

Efes Reklam tarafından yapılan Başbakan’ın fotoğraflarının yer aldığı platform, afiş ve pankartlar büyük beğeni topladı.

Öte yandan Vekiller Arslan ve Kılıç ile İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, tüm Kars halkını kongreye katılmaya davet ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler