Sönmez, Kaymakamı ziyaret etti

Sönmez, Kaymakamı ziyaret etti

Kars Sarıkamış Dayanışma Grubu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz'ü makamında ziyaret etti.

Sönmez, Kaymakamı ziyaret etti

Kars Sarıkamış Dayanışma Grubu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Gürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sarıkamış Şehitlerinin anma etkinliklerin bugüne kadar gelmesinde Prof. Dr. Bingür Sönmez’in çok önemli katkıları olduğunu,bu sene yapılacak 100’üncü yıl etkinliklerinin daha kapsamlı, daha görkemli olması için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Prof. Dr. Bingür Sönmez’de, bu topraklarda doğup büyüdüğünü, Sarıkamış şehitleri ve Sarıkamış için ne yapılması gerekiyorsa, hangi görev verilirse verilsin hazır olduklarını belirterek,100’üncü yıl etkinliklerine katkı sağlayacak çalışmalara bütün imkanlarla destek vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Gürbüz, ziyaretin anısına Sönmez’e üzerinde Sarıkamış şehitlik anıtının fotoğrafı bulunan plaket sundu.

Sönmez’de Kaymakam Gürbüz’e Sarıkamış şehitleri üzerine yazdığı 3 kitaplık seti imzalayarak hediye etti.

Sönmez’e ziyaretinde Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış Dayanışma Grubu başkan yardımcısı Ahmet Günay, AKUT Erzurum Bölge Sorumlusu Bünyamin Akbulut, Şehitler Mahallesi Muhtarı Halit Karataş eşlik etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler