Sorunları Yerinde Tespit Ediyor!

Sorunları Yerinde Tespit Ediyor!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Sorunları Yerinde Tespit Ediyor!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Karaçanta, beraberinde başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle ve birim müdürleriyle birlikte mahalleleri gezerek, mahallelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek çözüm üretiyor.

Mahalle ziyaretlerinde muhtarlarla ve vatandaşlarla görüşen Başkan Murtaza Karaçanta, sorunları dinleyerek çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Karaçanta, daha önce bazı mahallelerde incelemelerde bulunduklarını hatırlatarak, mahallelerin ortak sorunun öncelikli olarak yol ve kaldırım olduğunu gördüklerini ifade ederek bu yıl mahallelerin yol ve kaldırım sorunlarını çözeceklerinin müjdesini verdi.

Mahalleleri gezerken vatandaşlarla da sık sık sohbet eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, özellikle Kars’ın dışında kalan mahallelere uzun yıllar hizmet götürülmediğine dikkat çekti.

İhmal edilmiş ve yatırımlardan nasibini almamış mahallerden işe başlayacaklarını ifade eden Karaçanta, “Mahallelerimizi geziyoruz. Sorunları yerinde görüyoruz. İnsanlarla bir araya gelerek yapılması gerekenleri konuşuyoruz. Öyle mahallelerimiz var ki, bu zamana kadar doğru dürüst hizmet almamış. Biz öncelikle bu mahallerimizden çalışmalarımızı başlatacağız. Hedefimiz bu yıl Kars’ı kötü görünümünden çıkararak her mahalleye eşit hizmet götürmek. Bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Mahalle gezilerinde çocukları da ihmal etmeyen Karaçanta, çocuklara çeşitli hediyeler ile çikolata ikramında bulunuyor. Başkan Murataz Karaçanta, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(1).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(2).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(3).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(4).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(5).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(6).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(7).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(8).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(9).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(10).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(11).jpg

sorunlari-yerinde-tespit-ediyor!-(12).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler