Spor haberleri

Spor haberleri

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET PROGRAMI

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET PROGRAMI

ŞAMPİYON SPORCULARDAN KARS VALİSİNE ZİYARET…

Vali Günay Özdemir, bu ay içerisinde Bolu, Sakarya, Gaziantep ve Bursa’da düzenlenen Tekerlekli Kayak, Ferdi Boks ve Kick Boks Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren sporcularımızı antrenör ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü ile birlikte makamında kabul etti.

Kabulde dereceye giren sporcuları tebrik eden Vali Günay Özdemir, “İnşallah bundan sonra çok daha önemli başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Çünkü siz daha işin başındasınız. Bu başarılarınızı devam ettireceksiniz. Tabi bundan sonra dünya şampiyonluğu, olimpiyat şampiyonluğu bunlar sizler için çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Hedefiniz kesinlikle çok daha büyük olmalı. Bir dünya şampiyonluğunu her zaman düşünmeniz lazım. Onun için sizden bundan sonraki beklentimiz artık yükseldi. Ailelerinizin beklentisi yükseldi. Öğretmenlerinizin beklentisi yükseldi. Bizim beklentimiz daha da yüksek inşallah. Bu konuda da biz Valilik olarak bizden ne katkı istiyorsanız, elimizde ne imkânlar varsa onları da sizler için kullanmaya hazırız.” dedi

Ziyaret, Vali Özemir’in başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim etmesinin ardından sona erdi.

Derece Yapan Sporcularımız ise şu şekildedir.

Ferdi Boks: Üst Minikler/ 14-20 Haziran Bolu

Garipcan Osmanoğlu  68 Kg Türkiye Şampiyonu     

Tolgacan Keskin         65 Kg Türkiye İkincisi

Mahir Avinçli 43 Kg Türkiye Üçüncüsü

Ferdi Boks: Alt Minikler/ 21-27 Haziran Sakarya

Yiğit Yetkil    34 kg Türkiye Şampiyonu

Tamer Utku    37 kg Türkiye İkincisi

Can Demir Utku         60 kg Türkiye Üçüncüsü

Cem Turan      65 kg Türkiye Üçüncüsü

Kick Boks: Gençler ve Büyükler/ 18-26 Haziran Gaziantep

Soner Koç       60 kg Türkiye Üçüncüsü

Tekerlekli Kayak: Büyük Erkekler/ 25-26 Haziran Bursa

Onur Kılıçaslan          Türkiye Üçüncüsü

ŞAMPİYON SPORCULARDAN KARS BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET…

Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta Bolu, Sakarya, Gaziantep ve Bursa'da düzenlenen Tekerlekli Kayak, Ferdi Boks ve Kick Boks Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren sporcuları kabul etti. Başkan dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Sporcularla birlikte, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü ve antrenörlerini de kabul eden Başkan Karaçanta, sporun her dalının o ilin reklamı için 'Olmazsa olmaz' olduğunu söyledi. Bu bağlamda sporculara Kars'ın tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı ayriyeten teşekkür ettiğini ifade eden Karaçanta, “Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi de kutluyorum.”dedi.

İL MÜDÜRÜNÜN İŞİTME ENGELLİLER KAMPI ZİYARETİ…

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığının 2014  yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı 15 Haziran -20  Temmuz 2014 tarihleri arasında Sarıkamış İlçemiz Osman Yüce Kayak Evi'nde gerçekleştirilmekte.

İl Müdürü Gürsel Polat, Kampa katılan sporcuları ziyaret etti. Sporcular la görüşen İl Müdürümüz çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

GENÇLİK KAMPLARI…

Gençlik Spor Bakanlığı 2014 faaliyet programı kapsamında düzenlenen Manisa kırk ağaç kampına toplama merkezi olan Kars’tan 11.07.2014 tarihinde 35 genç kampçı uğurlandı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler