Spor Tır’ı Kars’ta...

Spor Tır’ı Kars’ta...

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirdiği, 'Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun' sloganı ile yola çıkarak Kars'ta da 1 gün konaklayan Spor

Spor Tır’ı Kars’ta...

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirdiği, ‘Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun’ sloganı ile yola çıkarak Kars’ta da 1 gün konaklayan Spor TIR’ı büyük ilgi gördü.

Spor TIR’ının öğrencilere karne hediyesi olduğunu söyleyen Kars Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Burhan Taş, “Spor TİR’ımız Kars Valiliği önünde gençlerle buluştu ve şuana kadar 10 il gezen TIR toplamda 32 ili daha ziyaret ederek turunu tamamlayacak.” dedi.

Tış, amaçlarının gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi ve “Amacımız sağlık bir yasam için gençlerimize spor yaptırabilmek, spor salonlarımızın içerisini doldurabilmek. Şuana kadar bir çok il gezildi ve inanılmaz yoğun bir ilgi var. Basketbol ve futbol sahasına ilgi çok yoğun oluyor. İnsanlarımız gençlik hizmetlerinde sporların ücretsiz olduğunu bilmiyorlar. Buradaki bir amacımızda gençlerimiz spor salonlarına yönlendirebilmek. Hedef kitlemiz çocuklar, ağaç yaşken eğilir misali, ana sınıfından başlayıp, ortaokul ve lise öğrencilerine kadar hitap ediyoruz. Her ilde bir günlük etkinliğimiz oluyor. Sabah saat 10.00 da başlayıp akşam 18.00’e kadar devam ediyor.”

TIR’a gösterine ilgi de spor camiasını sevindirdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler