Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

KARS (İHA) - Spor Toto 3.Lig takımlarından Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği lider Gaziosmanpaşa Spor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekliyor

Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Beyazlı ekip, kendi sahasında lideri eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, Karsspor’un kendi saha ve seyircisi önünde kazanmaktan başka şansının olmadığını söyledi.

Teknik Patron Topuzoğlu; “Geçen hafta 3 puan kaybettik. Bunu telafi etmek zorundayız. Hafta içerisinde çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Amacımız lideri Kars’tan eli boş göndermektir” dedi.

Bülent Topuzoğlu, “Yarın oynanacak karşılaşmada taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Bu karşılaşma bizim açımızdan çok önemli. Kazanmamız için taraftarlarımızın gücüne de ihtiyacımız var. Mutlak suretle bu karşılaşmadan galip ayrılan takım biz olacağız” diye konuştu.

06 Şubat 2011 Pazar günü Kars Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Karsspor Gaziosmanpaşa Spor karşılaşmasını Fayat Bakan, Önder Yılmaz ve Vural Gül hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

(IÇ-AT-Y)

 

Önceki ve Sonraki Haberler