Sultan Alparslan Koleji Rallisi Muhteşem Geçti

Sultan Alparslan Koleji Rallisi Muhteşem Geçti

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, kumandalı arabalarını yarıştırdı.

Uzaktan Kumandalı Araba Yarışı

Sultan Alparslan Koleji Rallisi Muhteşem Geçti

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, kumandalı arabalarını yarıştırdı.

Sultan Alparslan Koleji tarafından organize edilen “Uzaktan Kumandalı Araba Yarışında” öğrenciler kıyasıya mücadele verdi.

Okul genelinde yapılan yarışmaya 3 kategoride 200 öğrenci katıldı. Özel pistin hazırlandığı Sultan Alparslan Koleji spor salonunda, öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Yarış öncesi öğrenciler yarışma kuralları konusunda uyarıldı.

Yarış sırasında oyuncak arabaların dışarıdan kumandalarla yönlendirilmemesi için tüm arabalar kumandalarıyla birlikte bir yere alındı. Yarışmada küçük ve hızlı oyuncak arabaların daha başarılı olduğu görüldü. Bitiş çizgisine gelemediği için üzülen öğrencileri aileleri ve öğretmenleri teselli etti.

Öğrencilerin büyük keyif aldığı gözlenen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere altın, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Derece yapan öğrencilerin isimleri jüri tarafından şöyle açıklandı:

1-2.sınıflar kategorisi dereceleri; Umut Vehbi Çakas1., Ali Talha Özdilek 2., Ahmet Furkan Akaslan 3. oldu.

3-4.sınıflar kategorisi dereceleri; Yusuf Batuhan Urhan 1., Hasan Cevensin 2., Furkan Enes Meyveci 3. oldu.

5,6,7.sınıflar kategorisi dereceleri; Murat Emre Diker 1., Çağatay Aygün 2., Vehbi Durmaz 3. oldular.

Sultan Alparslan Koleji müdürü Fatih Akaslan, “Okul genelinde yarışmaya katılımın ve ilginin yüksek olduğunu belirterek, bu tür sosyal etkinliklerin öğrencilerin arkadaşlık duygusunu geliştiriyor. Her hafta sonu bir etkinlik planlayarak, öğrencilerimizi dinlendirmiş oluyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler