Sultanlar Muhtarları Unutmadı!

Sultanlar Muhtarları Unutmadı!

Kars Sultan Alparslan Koleji tarafından mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.

Sultanlar Muhtarları Unutmadı!

Kars Sultan Alparslan Koleji tarafından mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Sultan Alparslan Koleji yönetimi ve okul aile birliği üyeleri ve merkez mahalle muhtarları katıldı. İftar yemeği öncesi okul aile birliği üyeleri muhtarları karşılayarak kendilerine davete icap ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı. Yemek sonrası dua edildi.

Okulun çalışmaları ve başarıları hakkında bilgi veren müdür yardımcısı Fahri Esen: “Birlik ve beraberliğin daha çok hatırlandığı bu mübarek Ramazan ayında, davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ramazan ayında birbirimizin farkında olmamız, sorunlarımızı yüz yüze görüşmemize bir fırsat oluyor.” dedi.

Muhtarlar adın söz alan Şehitler Mahallesi muhtarı Ömer Bulut: “ Sultan Alparslan Koleji’nin mahallemde bulunmaktan çok mutluyum ve memnunum. Kars’ın eğitim kalitesine katkıda bulunuyorlar.” Dedi.

Alparslan Mahallesi muhtarı Nalan Parıltı: “ Benim bu görev ilk muhtarlığım. Bizi hep toplantıya çağırırlar ya da işleri olunca ararlar. Bu davet bizim için bir jest oldu. Sultan Alparslan Koleji yönetimine çok teşekkür ederim. Bizleri faklı bir ortamda buluşturdunuz.” dedi.

Muhtarlar Yemek sonrası çay içtiler ve bir süre sohbet ettiler. İftar yemeği sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

dsc_0001.jpg

dsc_0003.jpg

dsc_0009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler