Sultanlar’dan Muhteşem Ralli Heyecanı

Sultanlar’dan Muhteşem Ralli Heyecanı

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları tarafından Geleneksel olarak organize edilen “Uzaktan Kumandalı Araba Yarışmasında” öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

 Volkan KARABAĞ / karsmanset.com           

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları öğrencileri, kumandalı arabalarını büyük bir heyecanla yarıştırdılar.

Okul genelinde yapılan yarışmaya 2 kategoride 107 öğrenci katıldı. Özel pistin hazırlandığı Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Spor Salonunda, öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Yarış öncesi öğrenciler yarışma kuralları konusunda uyarıldı.

Yarış sırasında oyuncak arabaların dışarıdan kumandalarla yönlendirilmemesi için tüm arabalar kumandalarıyla birlikte bir yere alındı. Yarışmada küçük ve hızlı oyuncak arabaların daha başarılı olduğu görüldü. Bitiş çizgisine gelemediği için üzülen öğrencileri aileleri ve öğretmenleri teselli etti.

Öğrencilerin büyük keyif aldığı gözlenen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Derece yapan öğrencilerin isimleri jüri tarafından şöyle açıklandı:

1-2. Sınıflar kategorisi dereceleri; Fatih Bülent Uysal 1., Emircan Karakaş 2.,Ümit Emre Daşdemir ise 3. oldu.

3-4. Sınıflar kategorisi dereceleri; Ali Talha Özdilek 1., Melih Kağan Demirel 2., ve Duru Gülşah 3. oldu.

Sultan Alparslan Kurumları Müdür Yardımcısı Fahri ESEN: “Okul genelinde yarışmaya katılımın ve ilginin yüksek olduğunu belirterek, bu tür sosyal etkinliklerin öğrencilerin arkadaşlık duygusunu geliştiriyor. Her hafta sonu bir etkinlik planlayarak, öğrencilerimizi dinlendirmiş oluyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

sultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(1).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(2).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(3).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(4).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(5).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(6).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(7).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(8).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(9).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(10).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(11).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(12).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(13).jpgsultanlar’dan-muhtesem-ralli-heyecani-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler