Sultanlardan Polis Haftası Kutlaması!

Sultanlardan Polis Haftası Kutlaması!

Sultan Alparslan Koleji Öğrencileri, Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Sultanlardan Polis Haftası Kutlaması!

Sultan Alparslan Koleji Öğrencileri, Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sultan Alparslan Koleji müdür yardımcısı Mehmet Çiçekdenk ve bir grup öğrenci, Emniyet Müdürü Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ı şahsında emniyet teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

Gücünü kanunlardan ve halk desteğinden alan polislerin çetin şartlarda kamu güvenliği görevini yerine getirdiğini dile getiren Sultan Alparslan Koleji müdür yardımcısı Mehmet Çiçekdenk: “Polisimizin 169. yıl dönümünü kutluyoruz. Halkın sevgisini ve takdirini kazanan polis teşkilatımıza başarılı nice 169 yıllar diliyoruz.” dedi.

Polislik mesleğinin halkın desteği ile başarıya ulaşabildiğini ifade eden Emniyet Müdürü Çakmak, Karslıların polise sevgi ve saygı duyduğunu, bunun da suç ve suçlularla mücadelede kendilerine kolaylık sağladığını dile getirdi. Çakmak: “Kamunun güvenlik ve huzurunu sağlamada sivil toplum kuruluşlarının bizlere desteği önemli.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Emniyet Müdürü Çakmak: “Teşkilatımızın 169. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle, gerek çiçek göndererek gerekse bizzat ziyaret ederek bizleri onurlandırdığınız için bütün personelim adına teşekkür eder, selam ve saygılarımı sunarım.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler