Sultanların Cumhuriyet Coşkusu!

Sultanların Cumhuriyet Coşkusu!

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kars Valiliği önünde yapılan törene, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra Sultan Alparslan Eğitim Kurumları’nda kutlama programına devam edildi. Bayraklarla balonlarla süslenen okulumuzda Cumhuriyet Bayramı töreninde okunan şiirler ve yazılar salondan büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Fatih Akaslan yaptığı konuşmada; “Bu memleket kolay kurulmadı. Çok zorluklar çekildi, yokluk içerisinde Çanakkale’de, Kafkaslarda Doğu cephesinde ve daha memleketin birçok yerinde Dedelerimiz bu Cennet Vatanı bizlere hediye etmek için canla başla savaştılar. Onların bu güzel armağanını Ulu Önder’in, “Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yüceltecek olan sizlersiniz!” sözleriyle dile getiren Akaslan: Bu güzel programdan dolayı tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek sonlandırdı.

Ayrıca hafta boyunca yapılan etkinlikler, sınıf ve okul panolarında yer aldı. Öğrenciler, “Cumhuriyet ve Atatürk” temalı etkinlik yapmak için birbirleriyle adeta yarıştılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler