Sultanların Futbol Heyecanı

Sultanların Futbol Heyecanı

Kars Sultan Alparslan Eğitim Kurumları, sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Geleneksel turnuva çekişmeli, heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

 

Sosyal aktivitelerine devam eden Özel Sultan Alparslan Eğitim Kurumları, Ortaokul öğrencilerini futbolda yarıştırdı. Grup ve eleme usulü yapılan müsabakalarda arkadaşlarının destekleriyle de takımlar kıyasıya bir mücadele sergilediler.

Heyecanlı geçen turnuvanın ardından öğrenciler böyle bir faaliyete katılmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Çekişmeli ve zorlu geçen müsabakalardan sonra 8/B sınıfı şampiyon olurken, 8/A sınıfı 2.  8/C sınıfı 3. ve 5/A sınıfı 4. Oldu.

Turnuva sonunda ilk dörde giren sınıflara kupa ve madalyaları törenle müdür yardımcısı Erhan Çamlıdağ tarafından verildi.

Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik eder, Şampiyon olan 8/B Sınıfı takımını ve öğretmenini kutlarız.

sultanlarin-futbol-heyecani-(1).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(2).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(3).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(4).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(5).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(6).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(7).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(8).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(9).jpgsultanlarin-futbol-heyecani-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler