Sultanların 'İlk Kitap' Sevinci!

Sultanların 'İlk Kitap' Sevinci!

Kars Sultan Alparslan Koleji 1. Sınıf öğrencileri ilk kitapları “ELA” ya kavuştu. Öğrenciler ilk kitaplarını büyük bir coşkuyla alıp sınıflarında kutlama yaptı.

Sultanların 'İlk Kitap' Sevinci!

Kars Sultan Alparslan Koleji 1. Sınıf öğrencileri ilk kitapları “ELA” ya kavuştu. Öğrenciler ilk kitaplarını büyük bir coşkuyla alıp sınıflarında kutlama yaptı. Öğretmenlerinin özenle süslediği “ELA” kitabını alır almaz çok heyecanlanan 1. sınıf öğrencileri bundan sonra çok kitap okuyacaklarına bir söz verdi.

1/B Sınıf Öğretmeni Nuray Kurt: “İlk kitap her öğrenci için özeldir. Biz 1. sınıf zümresi olarak bu durumu daha da özel hale getirmek istedik. Umarım öğrencilerimiz ilk kitaplarını hiç unutmazlar. İlk grup harflerimizi verdik. Aynı tempoda diğer harflerimizi de vereceğiz. Öğrencilerimizin bir an önce okuma ve yazmaya geçmeleri en büyük isteğimiz.” dedi.

1/C Sınıfı velilerinden Muhammet Ata: “İlk kitabını alan oğlumun büyük bir coşkuyla eve gelmesi beni çok mutlu etti. Aynı kutlamayı evde de sürdürdük ve küçük bir hediyeyle durumu daha onurlu bir hale getirdik. Okulumuza teşekkür ediyoruz. 1.Sınıf öğrenci ve velilerimize okuma yazma çalışmalarında başarılar dileriz.” diyerek sözünü bitirdi.

1.Sınıf öğrenci ve velilerimize okuma yazma çalışmalarında başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler