Sultanların Okuma Bayramı Şenliği

Sultanların Okuma Bayramı Şenliği

Sultan Alparslan Koleji 1.Sınıf Öğrencileri, Okuma Bayramını düzenledikleri muhteşem programla kutladılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program renkli görüntülere sahne oldu. Program Miniklerin Korosuyla devam etti.

Okuma Bayramında sırasıyla şu programlar yer aldı: 1-C Slayt, 1-B Ront, 1-A Drama, 1-C Asker-Bayrak-İstiklal Marşı, 1-B Şiir (Sol Yanım Acıyor Anne), 1-A Slayt, Jimnastik Gösterisi, 1-A Şiir, 1-B Slayt, Folklor Gösterisi, Sevgi Piyesi velilerin alkışları eşliğinde oynandı.

Program birinci sınıfı velisini okuma yazma sürecinde öğrencisiyle yaşadıklarını kaleme aldığı mektubun okunmasılar sona erdi.

Programla konuşan Sultan Alparslan Koleji müdürü Fatih Akaslan şunları ifade etti: “Eğitimin anne karnından hayatın sonuna kadar devam eden uzun bir süreç olduğunu hepimiz biliyoruz. Ve bu sürecin güzel günlerinden birini, bir eğitim bayramını daha hep beraber yaşıyoruz. Çocuklarımız bugün artık okuyorlar, hayatı anlamanın ilk basamağındalar. Bundan sonra posta kutularından gelen mektupların kime ait olduğunu okuyup belki de, “Baba mektubun gelmiş!” diyecekler. Anneleri için aldıkları bir hediyeye “Canım anneme…” diye kendileri yazacaklar. Karşıdan gelen otobüsün hangi semte gittiğini kendileri okuyup bilecekler, okuyup yazacaklar. Öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının hayat boyu devamını diliyorum.” dedi.

Okuma Bayramı, velilerin öğretmenleri ve öğrencileriyle hatıra fotoğrafını çektirmeleriyle son buldu. Velilerin salondan mutlu ayrıldıkları gözlerden kaçmadı.

sultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(1).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(2).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(3).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(4).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(5).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(6).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(7).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(8).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(9).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(10).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(11).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(12).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(13).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(14).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(15).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(16).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(17).jpgsultanlarin-okuma-bayrami-senligi-(18).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler