Şura'da İlk Söz Ahmet Arslan'ın!

Şura'da İlk Söz Ahmet Arslan'ın!

5-7 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası, Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın açılış konuşması ile start alacak.

Şura'da İlk Söz Ahmet Arslan'ın!

5-7 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası'na, Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın açılış konuşması ile başlanacak.

Uluslararası boyutta gerçekleştirilecek Şuaranın açılışı Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve yabancı ülke Cumhurbaşkanlarının katılımı ile gerçekleşecek olan 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nda Karayolu sektörünün açılışı Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın konuşması ile start alacak. 

Eş zamanlı olarak üç gün boyunca yedi konu başlığında paneller düzenlenecek. Bu paneller, Karayolu, Denizcilik, Demiryolları, Boru hatları ile Taşıma, Kentiçi Taşıma, Haberleşme, Havacılık ve Uzay Teknolojileri ile ilgili çalışmalar ayrı ayrı panellerde konuşulacak. Tebliğler sunulacak. Yurt içinden ve yurt dışında uzmanlar ve akademisyenler olacak. Yurt dışından 200 civarında fikirleriyle bizzat katkıda bulunacak uzman katılacak. Ayrıca yabancı katılımcılarımız da davetli olarak izleyici olarak katılım gerçekleştirecekleri Şura, yurt içinden de 1500 civarında katılımcı fikirlerini paylaşmasıyla devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler