Susuz 100.Yıl YBO Gecesi Coşturdu

Susuz 100.Yıl YBO Gecesi Coşturdu

Kars Susuz 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) Müdürlüğü'nün hazırladığı 2012-2013 eğitim-öğretim yılı yıl sonu gecesi Kazım Karabekir Öğretmen Lisesi yemekhanesinde yapıldı.

Okul Müdürü Enver Özer yaptığı açılış konuşmasında “Sevgili Çocuklar;okula ilk başladığınız günden bugüne değin eğitildiniz,bilgi ve erdemle donatıldınız.Biliniz ki okul günleriniz okul anılarına dönüşecektir.Sizleri gelecekte başarılarla,okulunuzu bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.”dedi
 
100.Yıl YBO öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edilen ve aile birliğinin desteği ile gerçekleştirilen yılsonu gecesine katılım yoğun oldu.okul gecesi velilerden büyük alkış aldı. Gecede okul öğrencileri tarafından skeçlerin yanı sıra tiyatro gösterileri sahnelendi, şiirler okundu,Okul korosu sunumunu yaptı. Kafkas Halk oyunları gösterisi yapıldı. Büyük ilgi gören yılsonu gecesinde Türkçe Öğretmeni Demet Özer’in söylediği türküler ve Okuduğu Sevgili şiiri,öğrencilerin oynadığı Ölüm Döşeği,Sabırlı Kadın,Karı Koca Kavgası,Erkeğin Sesi adlı oyun ve skeçler geceye renk kattı.
 
Yılsonu gecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray,İl Milli Eğitim Şube müdürleri Metin Mamay ,Mehmet Berktaş,Mal müdürü Zeki Dalmış,Tapu Müdürü Neslihan Geçer,Nüfüs Müdürü Yavuz Özer,Özel İdare Müdürü Fatma Kafkaslı, Okul müdürleri,Emekli öğretmenler ve veliler katıldı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler