Susuz 75. Yıl İMKB YBO’dan muhteşem yılsonu gecesi

Susuz 75. Yıl İMKB YBO’dan muhteşem yılsonu gecesi

Susuz 75.Yıl İMKB İncesu köyü Yatılı Bölge Ortaokulu(YBO) Müdürlüğünün hazırladığı yıl sonu gecesi Okulun çok amaçlı salonunda yapıldı.

Program, saat 18.00’de spor salonunda Görsel Sanatlar öğretmeni Muhammet Yıldırım ve öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray ve il Milli Eğitim şube müdürleri Mehmet Tüzen, Metin Mamay ve Mehmet Berktaş’ın yapmas ile başladı.Serginin gezilmesinin ardından ikram yapıldı.
 
Programın ikici bölümü 19.00 da okulun çok amaçlı salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Gülhan Bulut bir konuşma yaptı.
 
Okul Müdürü Bulut yaptığı açılış konuşmasında “2012-2013 Eğitim öğretim yılı okulumuz açısından oldukça verimli geçti Toplam Kalite Yönetimi alanında Kaliteli Okul Ödülü,Temiz okul kapsamında Beyaz Bayrak ödülü,Sportif faaliyetlerde ilde yapılan okullar arası yarışmalarda çeşitli dallarda 10 kupa aldı,4006 Bilim Fuarı kapsamında okulumuz 10 proje hazırladı.Yine Valiliğimizin başlattığı Aile okulu projesi kapsamında köylerimize kurmuş olduğumuz ekibimiz giderek rehber öğretmenimiz seminer verdi.SBS ve Parasız yatılılık ve Bursluluk sınavında akademik alanda da başarılı olduğumuzu göstereceklerine inanıyor şimdiden sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi
 
75.Yıl İMKB YBO öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu gecesine ilgi fazla oldu. Okul tanıtım sunusunun ardından gecede okul öğrencileri tarafından skeçlerin yanı sıra tiyatro gösterileri sahnelendi, şiirler okundu,Okul korosu iki aşamada sunumunu yaptı.Sportif faaliyetlerde okula derece kazandıran öğrencilere Başarı belgeleri verildi.İlgiyle izlenen yılsonu gecesinde Anasınıfı Öğretmeni Havva Erdoğan yönetiminde hazırlanan Anasınıfı öğrencilerinin oynadığı Horon çok alkış aldı.öğrencilerin oynadığı oyunlar, skeçler ve Fıkra Canlandırmaları da geceye renk kattı.Programın bitiminde mezun olan öğrencilerin arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak ağladıkları görüldü.
 
Yılsonu gecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray,İl Milli Eğitim Şube müdürleri Metin Mamay ,Mehmet Tüzen,Mehmet Berktaş,Mal müdürü Zeki Dalmış, Nüfüs Müdürü Yavuz Özer ,İl Eğitim denetmenleri Mahmut Hakan Aygördü,Çetin Budak,Ak Parti ilçe başkanı Ayhan Bulut, Okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler