Susuz Gençlik Spor’a Standart Saha

Susuz Gençlik Spor’a Standart Saha

Amatör Ligde mücadele eden Susuz Gençlik Spor Sahası Standart Hale getirildi.

Gençlik Hizmetleri İl müdürlüğü ve Susuz Belediyesinin katkılarıyla Standart ölçülerde büyütülen,  Kanalizasyonu ve suyu bağlanan soyunma odası ihtiyaçları karşılayacak hale getirildi.

Yenilenen Futbol sahasının açılışı, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci tarafından yapıldı. Yapılan açılışa Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat, ASKF Başkanı Burhan Taş, TFF İl Temsilcisi Metin Rıza  Akıl, Susuz İlçe Emniyet Müdürü Deniz Engin , İlçe Jandarma Komutanı Ercan Işık Onarıcılar, Susuz Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Erdal Özgür, Susuz Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmet Zariç, Rasim Yasavur, Yasin Zerman, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çakas, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bulut ve vatandaşlar katıldılar.

Yapılan düzenlemelere ve Susuz Gençlik Spor Kulübüne destek veren; Susuz Kaymakamı Yusuf İzci’ye Susuz Gençlil Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Zariç, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat’a İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çakas, Belediye Başkanı Murat Uray adına Yazı İşleri Erdal Özgür’e Ak Parti İlçe Başkanı ve Susuz Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Engin’e Susuz Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Rasim Yasavur ve İstanbul’da faaliyet gösteren Oskar Çiçekçilik sahibi Gürsel Zariç adına Efkan Zariç’e  ASKF Başkanı Burhan Taş plaket verdiler.

Açılış ve plaket töreninden sonra Gazi Kars Spor Kulübü ile Susuz Gençlik Spor Kulübü’nün açılış ve hazırlık karşılaşması başladı. Sınırsız oyuncu değişikliği ile oynan karşılaşma 1-8 konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler