Susuz İlçesi’nde Yollar Parke

Susuz İlçesi’nde Yollar Parke

Kars'ın Susuz İlçesi'nde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) projesi kapsamında köy yollarına 12 bin 798 metrekare parke taşı döşendi.

Kars’ın Susuz İlçesi’nde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) projesi kapsamında köy yollarına 12 bin 798 metrekare parke taşı döşendi. 
Susuz’a bağlı Harmanlı, Porsuklu, Yolboyu, Karapınar, Aynalı ve Ortalı köylerinin yollarına döşenen parke taş ile köylüler çamurdan kurtulmuş oldu.
Yapılan çalışmaları yerinde görmek için köylere ziyaretler gerçekleştiren Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz, kaymakamlık olarak her zaman köylülerin yanında olduklarını belirtti.
Köy ziyaretlerinde hemen yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hem de köylülerle sohbet etme imkanı bulunan kaymakam Yılmaz, köylülerden yapılan çalışmalara sahip çıkmalarını istedi.
Köylerin yapılan yollarla çamurdan kurtulduğunu ifade eden Kaymakam Vedat Yılmaz; “Kaymakamlık olarak KÖYDES projesi ile köylere güzel hizmetler götürdük. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Biz köylerimizin sorunlarını yerinde görerek çözüme ulaştırıyoruz” dedi.
Susuz Kaymakam Vedat Yılmaz, yapılan yolları inceledikten sonra köylülerle sohbet etti. Köylüleri dinleyen Yılmaz, köylülerden her türlü sorun ve sıkıntılarını mutlaka kendisi iletmelerini istedi. Köylülerle çay içen kaymakam Yılmaz, daha sonra ilçeye döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber