Susuz Kaymakamından Köy Okullarına Ziyaret!

Susuz Kaymakamından Köy Okullarına Ziyaret!

Kars'ın Susuz ilçesi Kaymakamı Musa Evin, tadilatı devam eden köy okullarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Susuz Kaymakamından Köy Okullarına Ziyaret!

Kars’ın Susuz ilçesi Kaymakamı Musa Evin, tadilatı devam eden köy okullarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okullardaki tadilat ve bakım çalışmaları da hızlandırıldı. Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz girmesi ve tüm olanaklardan yararlanabilmeleri için hızlandırılan çalışmalar denetim ziyaretleriyle daha da önem kazanıyor. Bu da hem idarenin hem de görevlilerin şevkini artırıyor. Okullarda her hangi bir aksaklığın kalmaması için ön çalışmaları tamamlayan Susuz Kaymakamı Musa Evin de, Çığrıklı, Küçükçatak ve Kiziroğlu köylerindeki okullarda incelemelerde bulundu.

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bakım ve onarımı yapılan okulları ziyaret eden Kaymakam Evin, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Evin ayrıca, çalışmaların titizlikle yapılması talimatı vererek herkesin duyarlı olmasını ve her hangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler