Susuz'da AK Parti'ye Büyük İlgi!

Susuz'da AK Parti'ye Büyük İlgi!

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Susuz’da Seçim Bürosunu açtı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Seçim Bürosunu açan adaylar daha sonrada ilçe halkı ve esnafı ziyaret ederek 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan seçim sonuçlarının ülkenin ve Kars’ın ilçeleri ile birlikte geleceği için son derece önemli olduğunu anlattı. AK Parti adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vatandaşlara yönelik yaptıkları konuşmalarda, Susuzluların, 1 Kasım’da Türkiye’nin ve Kars’ın huzur, güven ve istikrarına oy vermeleri çağrısında bulundular.

Ayrıca AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, seçim çalışmaları kapsamında ilçede bir araya geldiği vatandaşlara, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim bildirgesinde ifade ettiği çağrıları da aktardı. Arslan, Başbakan Davutoğlu’nun, "Türkiye'nin etrafı ateş çemberi iken şimdi gelin hep birlikte yeni bir destan yazalım. Türkiye'nin etrafında kardeş kavgaları kökleşirken gelin kardeşliğimizin destanını birlikte yazalım” sözlerini aktardı.

Kars’ın Susuz İlçesinde düzenlenen seçim bürosu açılış törenine; AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Susuz İlçe Belediye Başkanı Murat Uray, çok sayıda parti yöneticileri ve partililer katıldı.

susuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(1).jpgsusuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(2).jpgsusuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(3).jpgsusuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(4).jpg

susuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(5).jpgsusuzda-ak-partiye-buyuk-ilgi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler