Susuz’da Bayramlaşma Töreni!

Susuz’da Bayramlaşma Töreni!

Kar Susuz Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Musa Evin önderliğinde Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine çok sayıda katılım oldu.

 Susuz’da Bayramlaşma Töreni!

Kar Susuz Öğretmenevi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Musa Evin önderliğinde Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine çok sayıda katılım oldu.

Kaymakam Evin, “Bayramların toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin  pekiştiği, kardeşlik,  dostluk,  sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir.Bayramlar bizim için 2 açıdan önemli; bayramı bayram sevinci içinde hissetmek ve kutlamak,Bayram yapamayanlara bayram yapmak bayram sevincini yaşatmak.Nereye gidersek gidelim orayı memleket kabul ediyoruz.Onun için evimize gidemiyoruz.Asıl bayram sizlerle daha güzel” dedi.

Buradaki ardından İlçe Jandarma komutanlığına geçen Kaymakam Evin, görev başında bulunan Mehmetçiklerle de bayramlaştı. Kaymakam Evin, “Sizlere aileniz gibi bakıyoruz.Bizler ailelerinizin yerini dolduramayız ama yinede bizleri babalarınızın ağabeylerinizin yerine koyun öyle kabul edin.İnşallah güzel günler geçiriyorsunuzdur. Bayramın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Bundan sonra inşallah sürekli sizleri ziyaret edeceğim.”diye konuştu.

Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Kaymakam Evin Amirlik girişinde İlçe Emniyet Amiri  Mustafa Cüneyt Yörüköğlu ve polis memurları karşıladı. Emniyet mensupları ile tek tek tokalaşan Kaymakam Evin ve beraberindeki heyet daha sonra Polis lokalinde bir süre emniyet mensupları ile sohbet etti.

Son olarak Kaymakam Evin ve beraberindeki heyet Cezaevini de ziyaret ederek mahkumlarla tek tek bayramlaştılar. Kaymakam Evin burada mahkumlara yaptığı konuşmada ”Sizler bizim misafirlerimizsiniz. Umarım rahatınız iyidir. Devletin bütün imkanlarıyla yanınızdayız. Buradaki dostluklar arkadaşlıklar unutulmaz. Sürekli sizleri ziyaret edeceğiz.” dedi. Mahkumlar da kaymakamdan dini kitap ve Arapça kursu açılmasını istediler.

Yapılan bayramlaşma törenine Kaymakam Musa Evin, Belediye Başkanı Ali Yeğin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan, daire müdürleri, siyasi parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber