Susuz'da Gaziler Günü!

Susuz'da Gaziler Günü!

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen kutlama törenine Akyaka Kaymakamı ve Susuz Kaymakam Vekili Osman Uğurlu, Belediye Başkan vekili Nejdet Mahmutoğlu, Garnizon Komutanı Halil İşler, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri S

Susuz'da Gaziler Günü!

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen kutlama törenine Akyaka Kaymakamı ve Susuz Kaymakam Vekili Osman Uğurlu, Belediye Başkan vekili Nejdet Mahmutoğlu, Garnizon Komutanı Halil İşler, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri Susuzlular katıldı.

Sunuculuğunu 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Demet Özer’in yaptığı kutlama töreni,Atatürk Anıtına çelenk takdimi ile başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta konmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Cengiz yaptı. Çiçek “Cumhuriyetimiz uluslar arası toplumun saygın ve örnek bir üyesi olarak,birlik ve beraberliğini bütün tehditlere rağmen sürdürebiliyor ve güzel topraklarda,güvenli ve onurlu yaşayabiliyorsa bunu azizi şehitlerimize ve gazilerimize borçludur.Bu bilinçle şundan emin olunuz ki,sahip olduğumuz en önemli değerlerimiz olan birlik ve beraberliğimizin yaşayan sembolleri olarak daima gönlümüzde yaşayacaksınız.sizlere olan vefa borcumuzu hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

Daha sonra Kaymakamlık makamında Kaymakam Osman Uğurlu tebrikleri kabul etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler