Susuz’da İdare Şube Başkanları Toplantısı!

Susuz’da İdare Şube Başkanları Toplantısı!

Kar'ın Susuz İlçesinde İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kaymakam Musa Evin başkanlığındaki program Kaymakamlık Toplantı salonunda icra edildi. Kurum amirleri de tek tek görev alanları ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler

 Susuz’da İdare Şube Başkanları Toplantısı!

Kar’ın Susuz İlçesinde İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kaymakam Musa Evin başkanlığındaki program Kaymakamlık Toplantı salonunda icra edildi. Kurum amirleri de tek tek görev alanları ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

İlçede bulunan kurum amirlerinin katıldığı toplantıda; kurum amirlerinin ve diğer kamu görevlilerinin riayet edeceği kurallar, ilçenin sorunları, çözüm yolları ve yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Kaymakam Evin, “Çalıştırdığınız memurlara, işçilere ödenen ücretler bütün milletin parası, çalışanlarınızı iyi çalıştırıp aldığı ücretlerin hakkını verdirmelisiniz. Özellikle son zamanlarda iş kurdan çalışan kişilerde geçen yıl bazı kurumlarda bir gevşeklik olduğu duyumları aldım. Bu arkadaşlarımızı bu sene çok iyi çalıştırmalıyız. Çalışmayanların kurumlarımızdan ilişiklerini kesip çalışan kişilerle yolumuza devam etmeliyiz.” dedi.

İlçe Tarım müdürü M. Ali Yılmaz, İlçede standartlara uygun kesimhane olmadığını, belediyenin standartlara uygun kesimhane yapması gerektiğini, Ekim ayı sonuna kadar ilçede aşı çalışmasını bitireceklerini, İŞKUR’dan kurumlarına eleman verilmesi gerektiğini, kendilerine ait bir hizmet binası olmadığını kira ödemelerinde sorun yaşadığını belirtti.

İlçe Müftü vekili İsrafil Karadeniz de, ”İlçede imamı olmayan 7 köyümüz var. Genelde il dışından atanan imamlarımız köylerde lojman olmadığı için ya gelmiyor yada geldiğinde bir an önce gitmek istiyor.” dedi.

Sağlık Grup Başkanı Burcu Aldemir ise, “Aile hekimliği ilçemizde düzenli işliyor. Hizmetli sıkıntımız var. Doktor eksikliğimiz var. Okul aşıları döneminde araç sıkıntımız oluyor.” diye konuştu.

Mal Müdürü Zeki Dalmış, ”Genel anlamda bir sorunumuz yok. Teknik elemanımız olmadığı için hazine yerlerinin tespitini yapamıyoruz. Fen memuruna ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

Vakıf Müdürü Murat Yeğin, ”Görev alanlarımızda sürekli değişiklikler oluyor. İş yoğunluğumuz her geçen gün artıyor vatandaşlara hizmet vermede eleman yetersizliğinden dolayı zorlanıyoruz. Hane ziyaretlerimiz tamamladık. Kömürümüzü teslim aldıktan sonra dağıtmaya başlayacağız.” açıklamasını yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray da şunları söyledi:

“Şu anda öğretmen yetersizliğinde dolayı kapalı okulumuz yok. Eksik öğretmen ihtiyacımızı ücretli öğretmenlerle tamamladık. Taşıma ihalelerimizin bir kısmını yaptık bir kısmı ilanda bu hafta yapacağız. Tadilat tamirat ihtiyacı olan okullarımızı yazın onardık. Bazı köy okullarımızın su bağlantısı sorunu var onları da önümüzdeki günlerde yapacağız. Genel anlamda ilçemizde Eğitim açısından bir sorun yok ”kha

Önceki ve Sonraki Haberler