Susuz'da İstiklal Kutlamaları

Susuz'da İstiklal Kutlamaları

Kars'ın Susuz ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Halk Eğitimi Merkezinde kutlama programı düzenlendi.

Susuz'da İstiklal Kutlamaları

Kars’ın Susuz ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Halk Eğitimi Merkezinde  kutlama programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlanan programda Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Selçuk Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz, yok olmak üzere olan bir milletin, yeniden doğuşunun şahlanışının destanı olan İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle andığını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği İstiklal Marşını en güzel ezbere okuma yarışmasında birinci olan Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Yasin Talha Bakır programda ilçe protokolunu, öğretmenleri, öğrencileri İstiklal Marşını ezbere okuyarak duygulandırdı. Salon dakikalarca Bakır’ı alkışladı.

Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan slayt gösterisiyle program devam etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere kaymakam Musa Evin tarafından ödüller vermesiyle program sona erdi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber