Susuz’da karne sevinci

Susuz’da karne sevinci

11 Şubatta 2013 tarihinde başlayan 2012 – 2013 eğitim öğretim yılı bugün yılsonu tatiline girdi. Kars'ın Susuz ilçesinde 2 bin 735 öğrencinin ve velilerinin merakla beklediği yılsonu karneleri ise 160 öğretmen tarafından dağıtıldı.

Yıl sonu karne dağıtımı için düzenlenen resmi tören ise 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunda yapıldı. Düzenlenen törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray ve Şube Müdürü Akif Yahşi katılarak miniklerin heyecanına ortak oldular.
 
Birinci sınıflarda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak miniklerin karnelerini veren Rıza Uray, Akif Yahşi, Okul Müdürü Ever Özer ve müdür yardımcısı Bülent Zengi karne heyecanlarına ortak oldular ve hepsini tek tek öptüler.
 
Diğer sınıflarda da benzer manzaraların yaşandığı karne dağıtımında bazı veliler de çocuklarına karne vermenin mutluluğunu yaşadılar.
 
100.Yıl Yatılı Bolge Ortaokulunda Birinci sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilere hitap eden Rıza Uray konuşmasında ağırlıklı olarak velilerin çocuklarının notları hakkında hüküm verici olmamalarını istedi.
 
Çocuğunun notlarının kötü olmasından dolayı velilerin sert çıkışlar yapmasının yanlışlığını vurgulayan Uray, öğrencilerin ise aldıkları notlara göre daha fazla çalışmalarını önerdi ve onlarında üzülmemelerini ,tatilde bol bol oyun oynamalarını söyledi.
 
Konuşmasının son kısmında ise öğretmenlere verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.
 
Karne dağıtım töreninin sonunda ise 100.Yıl YBO öğrencileri gür bir sesle yılın son İstiklal Marşını okudular.
 

Önceki ve Sonraki Haberler