Susuz'da Kaymakama Hüzünlü Veda!

Susuz'da Kaymakama Hüzünlü Veda!

Kars Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Susuz'da Kaymakama Hüzünlü Veda!

Kars Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

29/08/2011 tarih ve 2011/646 sayılı Müşterek Kararname ile Susuz Kaymakamı olarak atan Vedat Yılmaz 2013 kararnamesiyle Kilis Valiliği Vali Yardımcılığına atandı.

İlçedeki görevini tamamlayarak 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü ayrılacak olan Vedat Yılmaz için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe ilçe protokolü, siyasetçiler, esnaflar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar iştirak ettiler.

Yemeğin ardından Cilavuz Mezunları ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zariç, görev süresince yaptığı çalışmalar için Kaymakam Vedat Yılmaz’a teşekkür etti ve arkasından Susuz Spor Kulübü adına plaket verdi.

Susuz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Zerman, Susuz Spor Kulübü ve semt sahasına katkılarından dolayı Semt sahasına Kaymakam Vedat Yılmaz adının verilmesine ilişkin kararı takdim etti.

İlçe esnaflarından Ayhan Bulut, teşekkür ederek Kaymakam Vedat Yılmaz’a günün anısına bir armağan takdim etti.

İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Uray’ın duygusallığı konuşmasına da yansıdı.

İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çakas da yaptığı espri ile neşeli anlar yaşattı.

Susuz Belediye Başkanı Ali Yeğin de, çalışmalarından dolayı Kaymakam Vedat Yılmaz’a teşekkür plaketi verdi ve Kaymakamın çalışma süresi için ‘iki kış bir yaz’ diyerek durumu özetledi. Faaliyetler açısından bakıldığında ilçenin tanınması, işlerin planlanması ve yapılabilmesi için çalışma süresinin çok kısa olduğuna dikkat çeken Yeğin, buna rağmen çok şeyler yapıldığını söyledi.

Kaymakam Vedat Yılmaz ise yaptığı konuşmasında “Görev süremin dolması nedeniyle ayrılıyorum, ancak ilçeye veda etmiyorum. İnsanın kendi memleketinde çalışması, hizmet etmesi çok güzel. İlçemiz çok güzel, insanları güzel. İlçeden ayrılıyorum, ancak gönlüm hep burada olacak. Gittiğim her yerde ilçemiz için çalışmaya devam edeceğim.” dedi. Duygusallaştı, konuşmasını zor tamamladı.

Kaymakam Vedat Yılmaz yemeğin ardından tüm katılanlarla tek tek görüşerek vedalaştı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler