Susuz’da “Kumbaramdaki Başarı” Projesi

Susuz’da “Kumbaramdaki Başarı” Projesi

Kaymakam Musa Evin “Kumbaramdaki Başarı” Projesinin Festivali ve resim sergisinin açılışını yaptıktan sonra sergiyi gezdi.

 

Kars’ın Susuz ilçesinde Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı kapsamında Kars Valiliği Koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Kumbaramdaki Başarı” Projesinin kapanışı olan Hediye Festivali ve 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu resim sergisi renkli görüntüler eşliğinde yapıldı.

Projeye  ilçeden katılan 100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) öğrencilerine dağıtılan kumbaralarda biriken başarı puanları bu festivalle öğrencilerin alışverişine sahne oldu.

En çok para biriktirerek birinci olan 7/A Sınıfı öğrencisi Umut Arif Pişket bisiklet, ikinci olan 6/A sınıfı öğrencisi Cenk Eren Hançerlioğlu bisiklet, üçüncü olan Selcan Urlunç,dördüncü olan Asena Aykutalp ve beşinci olan M.Alparslan Hacıoğlu biriktirdikleri paralarla tablet ve diğer Öğrencilerde yıl boyunca öğretmenleri tarafından iyi davranışlarına karşılık topladıkları puanların karşılığında topladıkları paralarla gönüllerince  alışveriş yaptılar.

Kaymakam Musa Evin “Kumbaramdaki Başarı” Projesinin Festivali ve resim sergisinin açılışını yaptıktan sonra sergiyi gezdi. Öğretmenler odasına geçti öğretmenlerden eğitim öğretimin değerlendirilmesi, öğrenci başarı durumları ve TEOG sınavı ile ilgili bilgi aldı.Öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.İyi tatiller diledi.

100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunda(YBO) düzenlenen festival ve resim sergisine  Kaymakam Musa Evin, Belediye Başkanı Murat Uray,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ercan Onarıcılar,Emniyet Amiri M.Cüneyt Yörükoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Bayam Canlı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldı.

susuz’da-“kumbaramdaki-basari”-projesi-(1).jpgsusuz’da-“kumbaramdaki-basari”-projesi-(2).jpgsusuz’da-“kumbaramdaki-basari”-projesi-(3).jpgsusuz’da-“kumbaramdaki-basari”-projesi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber