Susuz'da Miniklere Davul Zurnalı Karşılama!

Susuz'da Miniklere Davul Zurnalı Karşılama!

Büyük bir heyecan ile okullarına başlamanın sevincini yaşayan minik öğrenciler hoş geldin hediyelerini aldıktan sonra aileleriyle birlikte sınıflara girdiler. İlk derslerine aileleriyle giren öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Susuz'da Miniklere Davul Zurnalı Karşılama!

Susuz ilçesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim  yılında Uyum eğitimi programı kapsamında 1 hafta önceden  ders başı yapan 100.Yıl İlkokulu minik öğrencileri İlçe Milli Eğitim müdürü Rıza Uray,Şube müdürü Akif Yahşi 100.Yıl İlkokulu Müdürü Bülent Zengi,100.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu müdürü Enver Özer ve müdür yardımcıları,öğretmenler tarafından 100.Yıl ilkokulu bahçesinde davul zurnayla  karşılandı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla anasınıfı öğrencileri ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri bugün ders başı yaptı. Okulun ilk günü aileleriyle birlikte okula gelen minik öğrenciler okul hayatlarına ilk adımı okul bahçesinde davul zurna eşliğinde idareci ve öğretmenleriyle birlikte halay çekerek atmış oldular.

Büyük bir heyecan ile okullarına başlamanın sevincini yaşayan minik öğrenciler hoş geldin hediyelerini aldıktan sonra aileleriyle birlikte sınıflara girdiler. İlk derslerine aileleriyle giren öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.Sınıf öğretmeni Burcu Yalçın  öğrencilere ve velilere okul kurallarıyla ilgili açıklamalar da bulundu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler