Susuz'da Miniklerin Karne Sevinci

Susuz'da Miniklerin Karne Sevinci

Kars'ın Susuz İlçesinde 2 bin 835 öğrencinin ve velilerinin merakla beklediği yılsonu karneleri 172 öğretmen tarafından dağıtıldı.

Susuz'da Miniklerin Karne Sevinci

-16 EYLÜL 2013 TARİHİNDE BAŞLAYAN 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BUGÜN SÖMESTR TATİLİNE GİRDİ

Kars’ın Susuz İlçesinde 2 bin 835 öğrencinin ve velilerinin merakla beklediği yılsonu karneleri 172 öğretmen tarafından dağıtıldı.

Sömestr karne dağıtımı için düzenlenen resmi tören 100. Yıl ilkokulunda yapıldı. Törene Kaymakam Musa Evin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray ve Şube Müdürü Akif Yahşi, 100. Yıl YBO Müdürü Enver Özer katılarak miniklerin heyecanına ortak oldular.

Birinci sınıflarda düzenlenen karne dağıtım töreninde miniklerin karnelerini veren Kaymakam Musa Evin ve beraberindeki heyet, karne heyecanlarına ortak oldu ve öğrencilerle tek tek sohbet edip çeşitli hediyeler verdiler. Diğer sınıflarda da benzer manzaraların yaşandığı karne dağıtımında bazı veliler de çocuklarına karne vermenin mutluluğunu yaşadılar.

100. Yıl ilkokulunda birinci sınıfta öğrenim gören öğrencilere hitap eden Kaymakam Evin, konuşmasında öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu:

“Sevgili çocuklar; söyleyeceğim bu kuralları hayatınız boyunca unutmayın 1-Dersi derste dinleyin 2- Öğretmenlerinizin verdiği ödevleri evinizde tam ve eksiksiz yapın başaracağınızı göreceksiniz.”

Çocuğunun notlarının kötü olmasından dolayı velilerin sert çıkışlar yapmasının yanlışlığını vurgulayan Evin, öğrencilerin ise aldıkları notlara göre daha fazla çalışmalarını önerdi ve onlarında üzülmemelerini, tatilde bol bol oyun oynamalarını istedi.

Konuşmasının son kısmında ise öğretmenlere verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler